آش از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که انواع متنوعی دارد و یک وعده غذایی کامل و مفید محسوب میشود. آش بلغور و بادمجان یکی از انواع آشهای سنتی است که به خاطر داشتن بادمجان، بلغور و کشک در ترکیباتش سرشار از ویتامین و مواد غذایی مفید است.
آش یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. آشها انواع متنوعی دارند که در نقاط مختلف کشور با روشهای متفاوتی تهیه میشوند. آش غذایی پرطرفدار است که به خاطر داشتن مواد مغذی یک وعده غذایی کامل محسوب میشود.
آش بلغور و بادمجان یکی از انواع آشهای متنوع ایرانی است. بادمجان از ترکیبات اصلی این آش است که سرشار از ویتامین، کلسیم، فسفر، فیبر، پتاسیم است و خاصیت ضد سرطانی دارد؛ همچنین برای قلب بسیار مفید است. بادمجان در کنار بلغور گندم و کشک طعم خاص و بینظیری در این آش ایجاد میکند و برای کسانی که به خوردن بادمجان علاقه دارند، گزینه بسیار مناسبی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه آش بلغور و بادمجان همراه با همه نکات و فوت و فنهای مخصوص به آن تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه آش بلغور و بادمجان:
بلغور گندم: ۲ پیمانه
نخود و لوبیای پخته: ۱ پیمانه
پیاز: ۳ عدد
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
کشک: ۲۰۰ گرم
بادمجان: ۵ عدد
قرص استاک گوشت: ۲ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
کشک، نعنا داغ و پیازداغ برای تزیین: به میزان لازم