کوفته تبریزی یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای خطه آذربایجان میباشد که در این بخش برای شما طرز تهیه “کوفته تبریزی” با گوشت چرخ کرده را آماده کرده ایم.
مواد مورد لازم جهت تهیه کوفته تبریزی
- گوشت چرخ کرده نیمه چرب 250 تا 300 گرم
- لپه 4 قاشق غذاخوری
- برنج 5 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- سبزی معطر به دلخواه 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 2 قاشق غذا خوری
- پودر جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و جلوگیری از وا رفتن آن
برای تهیه کوفته تبریزی اول باید لپه را جداگانه در آب بپزید تا کاملا پخته شود. برنج را بشوید و کمی خیس دهید بعد در ظرفی مناسب با مقداری آب و نمک روی حرارت بالا قرار میدهیم تا بجوشد و آب آن کاملا کشیده شود. پس از آنکه آب برنج کشیده شد آنرا کنار بگذارید تا سرد شود.