یکی از بهترین و موثرترین روش ها برای پیشگیری از سکته است، مواد غذایی مختلفی وجود دارد که مصرف آن ها برای پیشگیری از سکته قلبی و مغزی فوق العاده می باشد.
اینها رو بخورید تا بعد 40 سالگی سکته نیاد سراغتون
با دنبال کردن اخبار متوجه می شویم در دنیای امروز علی رغم پیشرفت های پزشکی متاسفانه روز به روز به قربانیان سکته اضافه می شود و سکته پیر و جوان نمی شناسد و همچنان نرخ آن رو به رشد است. اما چرا حتی با پیشرفت علم و درمان های مختلف سکته رو به افزایش است؟ به نظر می رسد یکی از علل عمده بروز سکته را باید در سبک زندگی و عادات روزانه افراد جستجو نمود.
مصرف غذاهای پرچرب و فست فودها و بی تحرکی در بروز بیماری های زمینه ای و به دنبال آن سکته بی تاثیر نیست. با مصرف مواد غذایی سالم و مفید می توان از بروز سکته مغزی و قلبی جلوگیری نمود. مواد غذایی مفید برای پیشگیری از سکته مغزی را در این بخش آورده ایم. مواد غذایی مفید برای جلوگیری از سکته قلبی و مغزی عبارتند از:
زردآلو خشک شده
بزرگسالان روزانه به حدود 4700 میلی گرم پتاسیم نیاز دارند زیرا کمبود پتاسیم منجر به فشار خون و در نهایت حمله قلبی یا سکته مغزی می شود. فقط یک فنجان زردآلو خشک شده، 1،511 میلیگرم پتاسیم، معادل 32 درصد از نیاز روزانه هر فرد را تامین می کند.
آووکادو
با افزودن آووکادو بیشتر به رژیم غذایی می توان احتمال بروز سکته را کاهش داد. یک فنجان آووکادو خالص شامل 1،116 میلی گرم پتاسیم است که تقریبا 24 درصد از نیازهای روزانه را تامین می کند. همچنین آووکادو ها حاوی اسیدهای چرب سالم هستند که التهاب را کاهش می دهند.