با شروع فصل تابستان و تغییراب آب و هوا باید تغذیه خود را تغییر دهید و از مصرف برخی مواد غذایی پرهیز کنید تا آسیبی به سلامت شما وارد نشود.
توصیه های تغذیه ای طب سنتی برای فصل تابستان
سبک زندگی و غذاهایی که فرد در فصول مختلف سال می خورد، حالت خواب و میزان فعالیت های بدنی و… باید در فصول مختلف سال متفاوت باشد تا آنها دچار بیماری نشوند . طب سنتی در فصل تابستان برای حفظ سلامتی و درمان بیماری ها برخی اصول و پرهیزهای غذایی را مورد توجه قرار داده تا بتوانید این فصل گرم را در سلامت کامل به سر ببرید. در این بخش از سلامت تغذیه توصیه های طب سنتی برای فصل تابستان را آورده ایم.
در فصل تابستان از مصرف این غذاها اجتناب کنید :
در طب سنتی پرهیز بر درمان مقدم است و آغاز کار حفظ سلامتی و درمان بیماری ها، پرهیز است و باید از مصرف مواد غذایی مضر پرهیز شود. پرهیز از مصرف مواد غذایی مضر سبب حفظ سلامتی و درمان بیماری ها می شود.
از مصرف غذاهایی که مزاجشان گرم است ، مانند فسنجان، گردو و کنجد در فصل گرما پرهیز کنید.
گوشت های قرمز ، گوشت پرندگان مانند کبک و بلدرچین یا گوشت شتر که گرمای بسیار زیادی دارند را مصرف نکنید.
شیرینی جات مزاج گرم دارند پس نباید در فصل تابستان در مصرف شیرینی ها، شکلات ها و حتی شیرینی جات طبیعی مانند عسل، کشمش، مویز و میوه های شیرین مانند انجیر، نارگیل، موز، خربزه، آناناس و زیاده روی شود.
در فصل تابستان از مصرف غذاهای سرخ شده پرهیز نمایید زیرا سرخ کردن، بو دادن و تفت دادن باعث گرم و خشک شدن مزاج ماده غذایی می شوند.
در فصل تابستان از مصرف خوردنی ها و نوشیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برند، اجتناب کنید.
در فصل تابستان مواد غذایی تند از قبیل فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس های تند و خردل مصرف نکنید.