برخلاف آنچه همه تصور می کنند، سیب زمینی سرخ شده متعلق به کشور فرانسه نیست و اولین سیب زمینی سرخ شده جهان در کشور دیگری خورده شد.
13 جولای (ژوئیه)؛ روز جهانی سیب زمینی سرخ کرده
در تقویم روزهای جهانی یک روز مشخص یعنی 13 جولای یا ژوئیه به نام روز جهانی سیب زمینی سرخ شده تعیین شده است. سیب زمینی های خوشمزه ای که در همه جای جهان طرفدار دارند و ما به همین بهانه در این بخش از گوناگون نگاهی به تاریخچه ی آن خواهیم انداخت.
تاریخچه سیب زمینی سرخ کرده
اصطلاح "سیب زمینی سرخ کرده" به برش یا نوارهای سیب زمینی سرخ شده گفته می شود که از قرار معلوم منشأ دقیق آن مشخص نیست، این مورد در دهه 1700 به صحنه آشپزی وارد شد. البته سیب زمینی سرخ شده در دهه 1600 وارد اروپا شده بود اما یک قرن کامل طول کشیده تا به عنوان غذا به طور گسترده ای پذیرفته شود و در دهه 1700 وارد لیست غذاهای موجود در منوی رستوران ها شود.