کدبانوها برای خوشمزه تر شدن غذاها از انواع چاشنی ها و سس ها استفاده میکنند. یکی از بهترین سس ها برای طعم خوب غذا سس کلم بروکلی است که طرز تهیه ساده ای دارد.
آموزش کامل و طرز تهیه سس کلم بروکلی
چاشنیهای گوناگونی برای مزهدارتر کردن غذا بکار میروند که سسها جزئی از آنها هستند. سس مایونز، سس کچاپ، سس بشامل، سس تارتارو ... جزو معروف ترین سس ها در جهان هستند. سس کلم بروکلی جزو سس هایی است که ممکن است نام آن را تا به حال نشنیده باشید اما اگر طعم کلم بروکلی را دوست داشته باشید، این سس همراه همیشگی غذاهایتان خواهد شد و طعم بی نظیر آن در خاطرتان می ماند. در این بخش از آشپزخانه طرز تهیه سس پستوی کلم بروکلی را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه سس پستوی کلم بروکلی
مواد لازم | میزان لازم |
کلم بروکلی خرد شده | 1 پیمانه |
برگ ریحان | 20 عدد |
دانه کاج یا گردو خرد شده | 1/4 پیمانه |
پنیر پارمزان | 1/4 پیمانه |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق سوپخوری |
سیر ریز خرد شده | 1 قاشق سوپخوری |
روغن زیتون خالص | 1/2 پیمانه |