مرغ پرتقالی یکی از روشهای طبخ مرغ است که در تهیه آن از آب پرتقال تازه استفاده میشود. این مرغ خوشمزه همراه با زرشک پلو طعم بینظیری دارد که در این مطلب به آموزش آن پرداختهایم.
مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش رواج بیشتری دارد. مرغ زعفرانی یکی از روشهای مدرن طبخ مرغ است که برای تهیه آن از آب پرتقال تازه استفاده میشود. آب پرتقال به دلیل طعم ترش و عطر خوبی که دارد، طعم بینظیری به مرغ میدهد.
پیشنهاد ما به شما این است که حتما این روش پخت مرغ را در منزل امتحان کنید. این غذا همچنین به خاطر ویتامین c موجود در آب پرتقال بسیار پرخاصیت و مغذی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه با زرشک پلو زعفرانی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به طبخ آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی با زرشک پلو زعفرانی
مرغ: ۲ تکه
آب پرتقال طبیعی: ۲ لیوان
زعفران دم کرده: ۱ فنجان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
روغن: به میزان لازم
برنج: ۲ پیمانه
زرشک: ۱ فنجان
خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۲۰ گرم
شکر: ۱ قاشق غذاخوری