پودینگ نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که برای تهیه آن از شیر، شکر، نشاسته یا آرد گندم استفاده میکنند. در این مطلب با آموزش پودینگ شکلاتی همراه ما باشید.
دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه میشود و برای اینکه دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه میکنند. پودینگها در طعمهای گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند.
پودینگ شکلاتی یکی از انواع پودینگهاست که به دلیل داشتن شکلات طعم بسیار دلچسبی دارد. پودینگ معمولا به صورت نیمه آماده در سوپر مارکتها موجود است؛ ولی شما میتوانید با یک دستور پخت آسان در منزل پودینگ خوشمزه و سالم خانگی را تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پودینگ شکلاتی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه پودینگ تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی
شیر: ۱ لیتر (معادل چهار لیوان)
آرد سفید شیرینی: ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان سرخالی
نشاسته گل یا نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکلات تختهای (تلخ یا شیرین): ۲۰۰ گرم
وانیل: نوک قاشق چایخوری