باقلوای سه رنگ قزوین ، شیرینی سنتی و زیبای ایرانی است که از مغزهای مختلف و زعفران برای لایه های رنگی باقلوا استفاده می شود.
باقلوای سه رنگ قزوین که به نام باقلوای پرچمی قزوین هم شناخته می شود ، مهم ترین و پرطرفدار ترین سوغات قزوین است. از آنجایی که تنوع مزه در باقلوای پرچمی قزوین بیشتر از باقلوای یزد ، اصفهان و شیراز است ، می توان گفت یک شیرینی بی همتاست .
در باقلوای پرچمی قزوین از پودر قند ، مغز پسته ، مغز بادام ، زعفران ، گلاب ، هل و آرد استفاده می شود.
در صورتی که بخواهید باقلوای 5 رنگ داشته باشید میتوانید از کم و زیاد کردن مقدار زعفران برای داشتن دو لایه به رنگ زرد و نارنجی استفاده کنید و از کاکائو برای تهیه یک لایه رنگی اضافه دیگر در باقلوا کمک بگیرید.
طرز تهیه باقلوای سه رنگ قزوین برای تهیه شربت باقلوای سه رنگ قزوین تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاید. برای تست قوام آمدن شربت باقلوا مقداری از شربت را بین دو انگشت شصت و سبابه بگذارید و دو انگشت را از هم دور و نزدیک کنید اگر شربت کش آمد یعنی قوام آمده است. برای تهیه مواد میانی باقلوای سه رنگ قزوین پودر قند و هل را مخلوط کنید. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط نمایید. پودر قند و هل مخلوط شده را به سه قسمت تقسیم نموده و در ظرف های جداگانه با پودر پسته ، پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط نمایید. برای تهیه خمیر باقلوای سه رنگ قزوین ، آب و روغن و گلاب را مخلوط کنید ، آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف درست شود. خمیر را در کیسه فریزر به مدت 2 ساعت در دمای محیط بگذارید استراحت کند. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و روی سطح کار را پلاستیک بیندازید و خمیر را با وردنه صاف کنید تا مثل نان لواش نازک شود. باقلوای سه رنگ قزوین
مواد لازم باقلوای سه رنگ قزوین
مواد لازم خمیر باقلوا پرچمی قزوین گلاب 1 قاشق غذاخوری آب گرم 2 قاشق غذاخوری روغن جامد آب شده 1 قاشق سوپ خوری آرد الک شده 1 پیمانه مواد لازم داخل باقلوا پرچمی پودر بادام 5 پیمانه پودر پسته 3 پیمانه پودر قند 5 پیمانه زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری پودر هل 1 قاشق غذاخوری مواد لازم شربت باقلوا پرچمی آب 1 پیمانه شکر 1 پیمانه گلاب دو قاشق غذاخوری طرز تهیه باقلوای سه رنگ قزوین