مرغ تندوری یک غذای هندی بسیار خوشمزه و محبوب است که از ترکیب مرغ با ادویههای گوناگون، ماست و... تهیه و در فر بریان میشود.
مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانوادههای ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. از مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش رواج بیشتری دارد. مرغ تندوری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب هندی است. در هندوستان، افغانستان، پاکستان و برخی کشورهای خاور میانه از نوعی اجاق گِلی استوانهای برای پخت غذا یا نان استفاده میشود که به آن تندور میگویند.
مرغ تندوری از ترکیب مرغ با ماست، ادویههای مختلف، آبلیمو و... تهیه و در تنور بریان میشود. پیشنهاد ما این است که حتما این مرغ خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ تندوری همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ تندوری
ران مرغ: ۳ عدد
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۱ قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
ادویه تندوری: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری
پودر لبو: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به میزان دلخواه