باقلوای عربی بر خلاف باقلوای استانبولی و ایرانی دستور پخت آسانی دارد و و برای تهیه آن حتی نیازی به فر هم نیست. به خاطر استفاده رشته شیرینیپزی در این مدل باقلوا، به آن باقلوای رشتهای هم میگویند.
باقلواها از محبوبترین شیرینیها در منطقه خاورمیانه هستند. استانبولی، ایرانی یا عربی فرقی نمیکند، شیرینی دوستها عاشق هر نوع آن هستند.
باقلوای عربی بر خلاف باقلوای استانبولی و ایرانی دستور پخت آسانی دارد و و برای تهیه آن حتی نیازی به فر هم نیست. به خاطر استفاده رشته شیرینیپزی در این مدل باقلوا، به آن باقلوای رشتهای هم میگویند.
مواد لازم
رشته عربی: یک بسته
کره: ۵۰ گرم
شیرعسلی: نصف قوطی
خلال پسته و بادام: به مقدار لازم
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری