کباب کوبیده یکی از غذاهای اصیل و لذیذ ایرانی می باشد که طرفداران زیادی دارد شما می توانید برای مجالس و مهمانی ها به آسانی این کباب را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده به شکل حرفه ای
کباب کوبیده یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که همراه برنج یا نان سنگک داغ در کنار مخلفاتی مانند سبزی خوردن، پیاز و دوغ سرو می شود. این کباب اصیل اکثرا در مهمانی ها استفاده می شود و درست کردن آن احتیاج به مهارت دارد. در این بخش از آشپزخانه شما را با نحوه تهیه کباب کوبیده خوشمزه در خانه آشنا می کنیم.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
- قلوه گاه گوسفندی :400 گرم
- راسته گوساله : 600 گرم
- پیاز : 200 گرم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
- سماق قرمز :به مقدار کافی
- کره : 25 گرم