مک اند چیز یکی از روشهای خوشمزه و محبوب طبخ ماکارانی است که از ترکیب ماکارانی یا پاستا با پنیر و سس بشامل تهیه میشود.
امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. مک اند چیز یا ماکارنی و پنیر یکی از روشهای محبوب پخت ماکارانی است که در آن ماکارانی را با مخلوطی از پنیر پیتزا و سس بشامل در فر تهیه میکنند.
این غذای خوشمزه و بینالمللی که از خانواده ماکارانی است، معمولا در رستورانها و کافی شاپها تهیه میشود و طرفداران بسیار زیادی دارد. اگر شما هم مایلید تا در خانه و با روشی آسان یک مک اند چیز خوشمزه و رستورانی را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما و آموزش مرحله به مرحله مک اند چیز همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به طبخ آن همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مک اند چیز
ماکارانی فرمی: ۱ بسته
فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
پنیر پارمسان: ۱ فنجان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۲۵ گرم
شیر: ۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم