یکی از باورهای رایج بین مردم این است که مصرف منظم پاچه گوسفندی و سیرابی برای تسریع در بهبود و جوش خوردن استخوان ها مفید است.
خوردن پاچه گوسفندی برای این افراد خطرناک است
پاچه گوسفندی جزو خوراکی های پرطرفدار بین ایرانی ها است. به طور معمول پس از انجام اعمال جراحی مختلف و به خصوص شکستگی های استخوان استفاده از برخی مواد غذایی خاص ضروری است. یکی از باورهای رایج بین مردم این است که مصرف منظم پاچه گوسفند و سیرابی برای تسریع در بهبود و جوش خوردن استخوان ها مفید است، اما گاهی استفاده بیش ازحد از این مواد مشکلات بسیاری را برای افراد ایجاد می کند.
ترمیم استخوان ها احتیاج به مقادیر زیادی پروتئین، ویتامین و املاح دارد که می توان با مصرف مواد غذایی دیگری به جز پاچه گوسفند به این نیاز بدن پاسخ داد. پاچه گوسفند حاوی مقادیر زیادی ژلاتین و اسیدهای چرب اشباع است که استفاده افراطی از آن به خصوص در کهنسالان سبب افزایش مواد مضری مانند اوره و کراتین در بدن می شود.