کباب لای پلو نوعی پلوی مخلوط و قالبی است که برای تهیه آن کباب تابهای آماده را لا به لای برنج میگذارند تا همراه با آن دم بکشد.
ـ پلوهای مخلوط در سفره غذای ایرانیها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، مرصع پلو و... از انواع پلوهای مخلوطی هستند که در مهمانیها طرفداران خاص خود را دارند. کباب لای پلو نوعی پلوی مخلوط است که برای تهیه آن کباب تابهای آماده را لای برنج در قابلمه میگذارند تا همراه با برنج دم بکشد.
طبخ این غذا به این شیوه باعث میشود برنج عطر و طعم خوبی بگیرد؛ همچنین از آنجا که این غذا شبیه تهچین است، ظاهر زیبا و چشم نوازی دارد. در این مطلب طرز تهیه کباب لای پلو همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کباب لای پلو
برنج: ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
زعفران دم کرده: یک چهارم فنجان
گوجه: ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر: به میزان دلخواه
روغن مایع: به میزان لازم