غذای های سنتی هر استان جزء فرهنگ آن به شمار می آیند. آشنایی با غذاهای معروف گلستان که بسیار مقوی و خوش طعم هستند، برای شما بسیار لذت بخش خواهد بود.
غذاهای محلی و خوشمزه گلستان استان مازندارن
برخی افراد تصور می کنند که جذابیت سفر تنها در بازدید از جاذبه های مختلف به مقصد خلاصه شده است. اگر چه در طول جاده لذت بردن از جاده و جاذبه های گردشگری طبیعی بسیار مهم است اما در این میان معاشرت با مردم و آشنایی با فرهنگ غذایی و آداب و رسوم آن ها نیز یکی از لذت بخش ترین قسمت های سفر است، چراکه تجربه غذاهای مختلف محلی و بومی می تواند به خودی خود بزرگترین انگیزه برای یک سفر باشد. بنابراین توصیه میکنیم در طول سفر خود برای یکبار هم که شده طعم غذاهای محلی آن منطقه ای که سفر کرده اید را بچشید.
استان گلستان از آن دسته استانهایی به شمار می رود که علاوه بر جاذبه های تاریخی و طبیعی بیشماری که دارد فرهنگ غذایی بسیار متفاوتی نیز به خود اختصاص داده است. غذاهای سنتی بیشماری مثل چکدرمه، خورش ساک، باسترمه، ماش پتی خارش، کئی ترشک و... در این منطقه توسط مردمانش تهیه و طبخ می شود که در این مطلب از آشپزخانه قصد داریم شما کاربران عزیز را بیشتر با آن ها آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.
بورانی ها
تهیه و طبخ انواع بورانی ها در بین ساکنان استان گلستان بسیار رایج است و از پرطرفدارترین بورانی ها می توان به کئی بورانی (بورانی کدو) و ابناق بورانی (بورانی اسفناج) اشاره کرد، فقط کافیست که برای یک بار هم که شده طعم بی نظیر این بورانی ها را بچشید شک نداشته باشید که طرفدار پروپاقرص و ثابت آن ها خواهید شد.
هلی آش
یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین آش هایی که متعلق به استان گلستان می باشد هلی آش نام دارد. در تهیه این آش موادی همچون لوبیا، نخود، گوجه سبز، سبزی، پیازداغ و... به کار برده می شود.