همهگیری کووید-۱۹، عادت به مصرف خوراکیهای سالم و اولویت دادن به سلامتی را در انسانها تقویت کرده است.
برخورداری از یک رژیم غذایی سالم تنها ارائه مواد مغذی کافی به بدن نیست، بلکه این رژیم، بدن را به اندازه کافی قوی و ایمن می کند تا با بیماری ها و عفونت ها مبارزه کند. همه گیری کووید-۱۹ در بسیاری از ما یک حس نگرانی نسبت به غذاهایی که می خوریم، ایجاد کرده است؛ بطوریکه بسیاری از افراد برخلاف گذشته از مصرف غذاهای خیابانی اجتناب می کنند. جنبه خوب همه گیری کووید-۱۹ این است که مردم را نسبت به انتخاب سبک زندگی و عادات غذایی خود آگاه تر کرده است.
پس از همه گیری، مردم سراسر جهان همچنان به مصرف غذاهای گیاهی که کربوهیدرات و چربی کم دارند، تمایل دارند و وعده های غذایی خود را درست می کنند. در این گزارش به رویه های جدید غذایی مردم پس از همه گیری کووید-۱۹ اشاره شده است:
خوراکی های پایه گیاهی
در حال حاضر بسیاری از خوراکی های پایه گیاهی مقرون به صرفه در بازار موجود است که همیشه در صدر غذاهای سالم قرار داشته اند. اما به خصوص پس از یک بحران جهانی مانند کووید-۱۹، مردم رژیم غذایی گیاهی را در برنامه های روزمره خود انتخاب کرده اند. با تغییر رویه رژیم غذایی افراد از رژیم غذایی حیوانی به رژیم غذایی گیاهی، صنایع غذایی به آرامی اقلام و جایگزین های جدیدی را مطابق با انتخاب مردم اتخاذ می کنند.