تعداد اغذیهفروشیهایی که ساندویچ ماکارونی را به منو خود اضافه کردهاند رو به افزایش است. در حال حاضر ساندویچ ماکارونی بین ۳۰ تا ۴۵ هزار تومان فروخته میشود؛ تقریبا برابر با ارزانترین ساندویچ موجود در بازار یعنی فلافل
ایرج طهماسب پس از سالها خاطرهبازی با شخصیتهای کلاهقرمزی و پسرخاله، بهناچار سراغ برنامهای جدید رفت. پخش مهمونی از نوروز ۱۴۰۱ شروع شد و شخصیتهای آن مانند بچه و پشه خیلی زود در دل مخاطب جا باز کردند. شخصیت پشه با تکهکلام «بده بزنیم» شناخته میشود و بچه یادمان انداخت در سالهای دهه ۷۰، ماکارونی را لای نون ساندویچی میگذاشتیم تا به ترکیب سمی ساندویچ ماکارونی برسیم.
اولین کارگاه تولید ماکارونی سال ۱۳۱۳ در ایران تاسیس شد و روزی ۲۰ تا ۳۰ کیلو ماکارونی به سفارتخانهها و کنسولگریهای خارجی ارسال میکرد. ایتا ماکارون و پارس ماکارون همان راه را ادامه دادند تا در دیماه ۱۳۵۶ اولین کارخانه با نام ماکارونی سمیرا شروع بهکار کرد. سالها پیش از آن ناصرالدینشاه در بازگشت از سومین سفر اروپایی خود خاطرهای از نان دراز لولهای تعریف کرد که لای آن گوشت سرد گذاشته بودند. مدتی بعد از پایان جنگ جهانی دوم، اولین ساندویچفروشیها در ایران آغاز بهکار کردند و اگرچه در ابتدا مردم آنها را دون شان خود میدانستند، اما از ۱۳۳۲ بهاین طرف ساندویچ جای خود را بین مردم باز کرد. کتلت، استیک، سالاد اولویه، مغز، مرغ، تخممرغ، کوکوسبزی محبوبترین چیزهایی بودند که لای نان ساندویچی پیچیده میشدند و دست مشتری داده میشد. دهه ۶۰ و ۷۰ را باید دوره اوج ساندویچ ماکارونی در ایران دانست هرچند در سالهای اخیر اگر بهکسی میگفتید ساندویچ ماکارونی خوردهاید، حتما با تعجب نگاهتان میکرد.
ساندویچ ماکارونی منو تو خوردی، تکه کلام شخصیت بچه است و از وقتی مهمونی ایرج طهماسب پخش میشود، از زمان پخش این برنامه در شبکه نمایش خانگی، بهشکلی عجیب و باورنکردنی جستجو برای ساندویچ ماکارونی در گوگل افزایش پیدا کرده است. بررسی فرارو نشان میدهد، تعداد اغذیهفروشیهایی که ساندویچ ماکارونی را به منو خود اضافه کردهاند رو به افزایش است. در حال حاضر قیمت ساندویچ ماکارونی بین ۳۰ تا ۴۵ هزار تومان است. تقریبا برابر با ارزانترین ساندویچ موجود در بازار یعنی فلافل.