کباب تابه ای یک نوع کباب خانگی بسیار ساده و محبوب است، که راز خوشمزه شدن این غذا در ترفند هایی که برای طبخ به کار میبرید نهفته است.
راه و روش حرفه ای ها برای خوشمزه شدن کباب تابه ای
کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار است که می توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار یا به عنوان یک غذای مجلسی استفاده کنیم. این غذا از ترکیب گوشت چرخ شده، پیاز، انواع ادویه، سس، گوجه و... تهیه می شود. در این بخش از آشپزخانه تکنیک هایی را آورده ایم که به شما در خوشمزه تر شدن کباب تابه ای کمک خواهد کرد، طوری هرگز طعم این غذای خوشمزه فراموشتان نخواهد شد.
گوشت مرغوب
اولین راز خوشمزه شدن کباب تابه ای، به گوشت چرخ شده آن مربوط می شود. حتیالامکان از گوشت تازه استفاده نمایید. معمولا کباب تابهای را با گوشت گوسفند میپزند که چربتر است، اما اگر دوست داشته باشید میتوانید به صورت نصف نصف از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. حتی میتوانید به جای گوشت قرمز کباب تابهای را با مرغ بپزید. اگر گوشت شما یخ زده می باشد حتما بعد از باز شدن یخ آب اضافی آن را کاملا بگیرد.