زاویه سازی صورت با ژل معمولا در قسمت چانه و گوشه فک انجام می شود تا زوایای صورت حالت واضح تری به خود بگیرند.
یکی از اثرات منفی رسانه های تصویری و شبکه های اجتماعی روی اعتماد به نفس افراد این است که هر روز افرادی را مشاهده می کنند که با انواع فیلترها یا دست بردن در ظاهر خود با روش های مختلف سعی در زیباتر جلوه دادن خودشان دارند.
رقابت در زمینه زیبایی به قدری زیاد شده است که روشهای بسیار متنوعی برای تغییر چهره بوجود آمده است، یکی از روش های پرطرفدار برای زیبایی چهره، زاویه سازی صورت است. زاویه سازی صورت اغلب با دو روش تزریق چربی و تزریق ژل انجام می شود.
زاویه سازی صورت با ژل یک روش برگشت پذیر است ، یعنی اگر از نتیجه کار راضی نباشید میتوانید با تزریق آنزیم، ژل تزریق شده را حل کرده و از بین ببرید.
زاویه سازی صورت چیست؟
زاویه سازی صورت یا مدلینگ صورت اصلاح فرم چانه و نمایان کردن گوشه های فک است که در نهایت حالت چهره به صورت V شکل در می آید. البته فرم اولیه صورت و استخوان بندی فک شما تاثیر بسزایی روی نتیجه نهایی خواهد داشت.
ژل ها، فیلرهای مصنوعی هستند که حاوی مواد طبیعی پوست می باشند. به عنوان مثال یکی از عناصر موجود در فیلرها ، کلاژن است که وظیفه استحکام پوست را بر عهده دارد و به طور طبیعی در پوست تولید می شود. عنصر دیگر موجود در اغلب ژل ها اسید هیالورونیک است که وظیفه آبرسانی به پوست را ایفا میکند.
زاویه سازی صورت با ژل روی ناحیه چانه ، فک و آرواره ها انجام می شود.
بسته به نیاز شما در جلسه اول حدود 3 – 4 سی سی فیلر باید به خط فک و چانه تزریق شود و در صورت نیاز در جلسه ترمیمی کار متقارن سازی صورت کامل شود.
بهترین زمان برای ترمیم ژل های تزریقی 6 ماه بعد از جلسه اول است.
قبل از انجام مدلینگ چهره باید از سلامت عمومی خودتان مطمئن باشید.
مناسب ترین گزینه ها برای مدلینگ صورت عبارتند از:
◊ افرادی که فک پهن و عریض دارند.
◊ افرادی که فک مربعی دارند.
◊ افرادی که چانه دایره ای دارند.
◊ افرادی که زاویه ای در خط فک ندارند.
◊ افرادی که گونه های چاق یا لاغر دارند.