شیرینی آردی گردویی یکی از انواع شیرینیهای خشک خانگی است که از ترکیب آرد با روغن، پودر قند و گردو تهیه میشود و برای نوروز مناسب است.
با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی آردی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و زیبای نوروزی است که از ترکیب آرد با گردو، پودر قند و کره تهیه میشود و دستور پخت بسیار آسانی دارد. شما میتوانید در منزل به راحتی این شیرینی را برای ایام نوروز تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی آردی گردویی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی آردی گردویی
آرد سفید قنادی: ۷۵ گرم
کره: ۶۰ گرم
پودر قند: ۴۰ گرم
گردوی پودر شده: ۳۵ گرم
مغز گردو برای روی شیرینی: ۷۵ گرم