شیرینی پستهای یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی است که پودر پسته از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است و برای ایام نوروز بسیار مناسب است.
با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای رنگارنگ و خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی پستهای یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و متنوع نوروزی است که از ترکیب پودر پسته و شیر خشک قنادی و شربت تهیه میشود. این شیرینی نیازی به پختن و فر ندارد و در مدت زمان کمی آماده میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی پستهای خوشمزه و مجلسی همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به مواد اولیه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پستهای
پودر پسته: ۳ پیمانه
شیر خشک قنادی: ۲۵۰ گرم
آب: ۱ پیمانه
شکر: ۴۰۰ گرم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری