شیرینی زعفرانی یکی از انواع شیرینیهای زیبا، خوشمزه و خانگی است که برای پذیرایی در ایام نوروز بسیار مناسب است.
با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای رنگارنگ و خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی زعفرانی یکی از انواع شیرینیهای خشک است که به دلیل داشتن زعفران و هل دارای عطر بسیار زیادی است و اگر این شیرینی را در منزل تهیه کنید، عطر و بوی آن تمام خانه را پر میکند.
این شیرینی خوشمزه و خوشبو برای پذیرایی در ایام نوروز نیز بسیار مناسب است. درا دامه این مطلب طرز تهیه شیرینی زعفرانی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی زعفرانی
آرد سفید قنادی: ۲۲۵ گرم
پودر قند: ۶۰ گرم
نشاسته ذرت: ۵۰ گرم
کره: ۲۲۵ گرم
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شکلات تختهای برای تزیین: به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم