شیرینی موکا یکی از انواع شیرینیهای آردی است که پودر کاکائو از مواد اصلی تشکیل دهنده آن به شمار میرود و برای ایام نوروز بسیار مناسب است.
با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی موکا یکی از انواع شیرینیهای دو آرد است که ظاهر بسیار زیبا و شکیلی دارد و برای پذیرایی در ایام نوروز بسیار مناسب است. همچنین این شیرینی به دلیل داشتن ترکیبی از دو آرد نخود و آرد گندم بسیار لطیف و خوشمزه است و تقریبا طعمی نزدیک به طعم شیرینی محبوب نخودچی دارد، با این تفاوت که دارای طعم کاکائو و پودر کاپوچینو است. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی موکا در منزل با روشی بسیار آسان همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی موکا
آرد نخودچی: ۵۰۰ گرم
آرد سفید شیرینی: ۵۰۰ گرم
پودر قند: ۴۰۰ گرم
روغن جامد نباتی یا روغن مخصوص شیرینی: ۴۵۰ گرم
پودر کاپوچینو: ۱ پاکت
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته و شکلات تختهای برای تزیین: به میزان لازم