سالاد فتوچینی یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب فتوچینی با سیب زمینی، خیارشور، هویج، فلفل، ذرت و... تهیه میشود.
سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیشغذا سرو میشوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیبات کاملی که دارند، میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالادها معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوهبر سبزیجات، مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، مرغ، حبوبات پخته، پاستا، نان تست، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر میشود و میتوان آنها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
سالاد فتوچینی یکی ازا انواع سالادهای سرد است که با نوعی پاستا به نام فتوچینی تهیه میشود. فتوچینی که در ایران با نام ماکارانی آشیانهای شهرت دارد، نوعی پاستای رشتهای بلند است که برای تهیه انواع غذاهای سرد و گرم فست فودی از آن استفاده میشود و ظاهر بسیار زیبایی دارد. سالاد فتوچینی از ترکیب فتوچینی با سیب زمینی، هویج، خیارشور، ذرت، نخود فرنگی و... تهیه میشود که بسیار خوشمزه و مجلسی است.
در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد فتوچینی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این سالاد خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد فتوچینی
فتوچینی یا ماکارانی آشیانهای: ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی پخته: نصف لیوان
هویج آبپز: ۲ عدد
سیب زمینی آبپز: ۳ عدد
خیارشور: ۵ عدد
ذرت: نصف لیوان
فلفل هالوپینو: ۱ عدد
ماست چکیده: نصف لیوان
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم