آش رشته یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که طعم فوقالعاده ای دارد، اما برای به یاد ماندنی تر شدن طعم آش رشته باید نکاتی را رعایت کنید.
آش رشته نذری و راز پخت آش رشته جا افتاده و خوشمزه
آش رشته نذری یا افطاری باید جا افتاده شود تا طعم دلخواه شما را داشته باشد.رازی برای خوشمزه تر شدن آش رشته و اینکه چطور می شود غلظت آش رشته را بیشتر کرد و به قول معروف، آش نذری را جا افتاده تر کنیم با ما همراه باشید:
البته که کدبانوهای ایرانی از هر انگشتشان یک هنر می ریزد و مهارت بالایی در تهیه انواع آش دارند اما با احترام به درخواست همین دوستان نکاتی را ارائه خواهیم کرد که اگر رعایت کنید می توانید، یک آش خوشمزه و جا افتاده سر سفره های غذایتان بگذارید.
ترفند اول:ریختن پیازداغ داخل آش
اگر در دستور آشی پیاز داغ وجود داشت، دست و دلباز باشید زیرا پیاز داغ علاوه بر بخشیدن طعم خوب به آش، لعاب خوبی نیز به آن می دهد. سعی کنید پیاز داغ را در چندین مرحله به آش بیافزایید. برای لعاب دار شدن آش مقداری پیاز داغ را در 5 دقیقه آخر به آش تان بیافزایید.