آش گندم یکی از انواع آشهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که گندم از مواد اصلی تشکیل دهنده آن به شمار میرود و به همین دلیل بسیار مقوی است.
آش یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. آشها انواع مختلفی دارند که در نقاط گوناگون کشور با روشهای متفاوتی تهیه میشوند. آش بهویژه در ماه رمضان یک غذای پرطرفدار و مقوی برای سفره افطار است. آش گندم یکی از انواع آشهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به دلیل داشتن گندم و حبوبات بسیار مقوی و پر خاصیت است و برای سفره افطار یک غذای مفید و خوشمزه محسوب میشود.
در ادامه این مطلب طرز تهیه آش گندم همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این آش خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه آش گندم
گندم پوست کنده: ۲ لیوان
سبزی آش خرد شده: ۱ کیلو
عدس: ۱ لیوان
لوبیا چیتی: ۱ لیوان
لوبیا قرمز: نصف لیوان
نخود: نصف لیوان
پیاز: ۴ عدد
سیر: ۱۰ حبه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری