نام سوفله بادمجان را زیاد شنیدهاید، ولی این سوفله با نوع بادمجان آن متفاوت است و تنها دو سبزی هویج و سیبزمینی در آن استفاده شده است.
نام سوفله بادمجان را زیاد شنیدهاید، ولی این سوفله با نوع بادمجان آن متفاوت است و تنها دو سبزی هویج و سیبزمینی در آن استفاده شده است.
این سوفله میتواند شامی ساده و از همه مهمتر سلامت برای شما باشد.
۱. اگر ظرف سرامیکی مخصوص درست کردن سوفله دارید که چه بهتر وگرنه از هر ظرف دیگر شبیه به آن استفاده کرده و کف و دیواره آن را با کره چرب کنید. سه چهارم خمیر نان خردشده را در ظرف بریزید و با تکان دادن و چرخاندن ظرف باعث شوید خمیر به کف و دیوارههای ظرف بچسبد.
۲. هر کدام از سیبزمینیها را با چاقو به دونیم تقسیم کرده و با قاشق، گوشت داخل آن را بیرون آورید و در کاسهای بریزید. هویج رنده شده، زردههای تخممرغ، آب پرتقال و جوزهندی را به سیبزمینی اضافه کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
۳. سفیدههای تخممرغ را در کاسه تمیز دیگری بریزید و آنقدر هم بزنید تا حالت پف کرده پیدا کند سپس سفیده را با قاشق فلزی به کاسه حاوی مواد، اضافه و مخلوط کنید.
۴. مخلوط هویج و سیبزمینی را در ظرفی که برای سوفله آماده کردهاید، ریخته و باقیمانده خمیر نان را روی سطح مواد بریزید.
۵. ظرف حاوی سوفله را در فری که قبلا با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد- ۴۰۰ درجه فارنهایت- و شماره ۶ گرم کردهاید، بگذارید و مدت ۴۰ دقیقه صبر کنید تا پف کرده و سطح روی آن طلایی شود. سپس سطح روی آن را با نوارهای هویج که با پوستکن درست کردهاید، تزئین کرده و سرو کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۲ ق س کره (آب شود)
۴ ق س خمیر تازه داخل نان باگت (خرد شود)
۷۰۰ گرم سیبزمینی (آبپز شود)
۲ عدد تخممرغ (زرده و سفیده جدا شود)
۲ عدد هویج (رنده شود)
۲ ق س آبپرتقال
۴ /۱ ق چ جوز هندی رنده شده
به مقدار لازم نمک و فلفل
مقداری خلال پوستگرفته هویج
فوتوفن
در طول مدت پخت سوفله هرگز در فر را باز نکنید زیرا مانع از پف کردن آن میشود.