بعد از مرگ، اموال و دارایی یا املاک فرد بین فرزندان و دیگر وارثان او تقسیم خواهد شد. برای تقسیم بندی قانونی اموال و بر اساس حقوق هر فرد، به وکیل متخصص انحصار وراثت نیاز است. این وکیل با دریافت حق الوکاله و دریافت وکالت نامه قانونی، از طریق مراجع مختلف قانونی اقدام به تقسیم اموال متوفا خواهد کرد.
هزینه دریافت وکیل ارث، به صورت توافقی بین موکل یا موکلین با وکیل تعیین میشود. افراد همواره در زمینه دریافت ارث و ماترک با مشکل مواجه هستند و با پرسشهایی از جمله نحوه تقسیم ارث، سهم هر فرزند از ارث، چگونگی تعیین وکیل ارث یا هزینه آن و غیره رو به رو هستند. بنابراین میتوان صفر تا صد تعلق و تقسیم اموال را به یک وکیل ارث کار بلد و ماهر واگذار کرد. در این مقاله به طور کامل به اطلاعات مختلف در زمینه وکیل ارث، حداقل هزینه برای دریافت وکلای انحصار ورثه و چگونگی تعیین وکیل برای تقسیم اموال میپردازیم.
هزینه و حق الزحمه گرفتن وکیل ارث
حق الزحمه وکیل با توافق دو طرفه در وکالت نامه قید میشود. هزینه وکیل انحصار وراث به عوامل مختلفی بستگی دارد که بر اساس آن وکالت نامه و حق الزحمه یک وکیل ارث تعیین میشود. این هزینه به میزان سوابق کاری و تجارب وکیل پایه یک ارث و املاک بستگی بسیار زیادی دارد. هر چه یک وکیل ماهرتر و دارای کارنامه کاری موفقتر باشد، یعنی پرونده به احتمال بیشتر در زمان کمتر و با سرعت بالایی رفع خواهد شد بنابراین هزینه این وکیل هم بیشتر است.
معمولا در شهرهای بزرگ، دفاتر وکلا در مناطق بالاتر، هزینه وکالت بیشتری نیز دریافت میکنند. بنابراین یک تبعیض منطقهای در دریافت هزینه بین وکلا در ایران وجود دارد. اما به طور کلی اگر پیچیدگی پرونده و مدت زمان لازم برای حل آن بیشتر باشد، این هزینه پرداختی به وکیل ارث نیز بیشتر خواهد بود.
یکی از پیچیدهترین پروندههای حقوقی در دادگاه، دعاوی ارث و تقسیم اموال بین وارثین است و در قانون نیز بند و تبصرههای زیادی به جزئیات ارث پرداخته است. بر این اساس نیز میتوان تمایز قیمت پرونده ارث را تعیین کرد.
نحوه تعیین حقوق و دستمزد برای وکیل ارث
شغل وکالت یا مشاوره حقوقی یک شغل غیر دولتی و کاملا آزاد است. بنابراین تعیین هزینه و دستمزد برای انجام انحصار ورثه که مقادیر آن زیاد است، هزینه بیشتری را برای موکلان ممکن است به همراه داشته باشد. به ویژه اگر مبالغ و میزان ارث زیاد، تعداد وراث زیاد و عدم رضایت بین وارثین وجود داشته باشد، دغدغه و مشکلات پرونده بیشتر و حقوق دستمزدی وکیل نیز بیشتر خواهد بود.
برخی از وکلای منصف و با تجربه نیز بر اساس بودجه و حق الزحمه پیشنهادی موکلان خود، پروندهها را تقبل میکنند و همه راههای قانونی و مفید را برای موکل خود امتحان و از هیچ کمکی دریغ نخواهند کرد. وکیل مالیات بر ارث تهران و انحصار وراثت از مجربترین وکلا با هزینههای به صرفه و مناسب برای موکل بوده که توانایی حل پروندههای مختلف را در کمترین زمان متعهد میشود.
انواع وکالت نامه مرتبط با وکیل ارث
همه افراد مشمول ارث میتوانند برای طرح دعوی انحصار ارث به دادگاه محلی آخرین اقامتگاه یا سکونتگاه متوفا مراجعه نمایند. سپس در زمینههای مختلف دریافت ارث با وکلای ارث، وکالت نامه تام یا بلا عزل و وکالت نامه عادی تنظیم کنند. دادن این وکالت به وکیل متبحر در ارث شامل این موارد خواهد بود؛
۱) انحصار ورثه آپارتمان و زمین مشخص
۲) وکالت انحصار وراثت سرقفلی، حساب بانکی یا سهام عدالت
۳) تقسیم ارث حقوق و بیمه عمر
۴) انحصار ارث املاک بدون سند قانونی و یا خودرو
۵) املاک دارای قولنامه و یا جواهر آلات قیمتی و طلا
مراحل انحصار ورثه با حضور وکیل
اولین اقدام برای انجام انحصار ورثه قانونی، گرفتن وکیل متخصص در ارث و تنظیم وکالت نامه همراه با تعیین هزینههای مختلف پرونده است. بعد از دریافت اطلاعات شفاهی از موکل یا موکلین درباره میزان ارث و چگونگی پیچ و خم پرونده، وکیل مدارک و اسناد معتبر را نیز جمع آوری و مورد بررسی قرار میدهد.
استاد درخواستی وکیل ارث از موکل خود شامل، گواهی فوت، وصیت نامه در صورت وجود، شناسنامه و کارت ملی وارث یا وارثان، گواهی اظهارنامه و شفافیت مالیاتی متوفا، شناسنامه متوفا و سند املاک و دیگر مدارکی که در جریان پرونده به آنها احتیاج دارند.
در اقدام بعدی وکیل ارث از طریق مراجع قانونی و شورای حل اختلاف، پرونده حل اختلاف و تقسیم اموال را به جریان گذاشته و با توجه به گواهی و فرمهای پرونده، ماترک یا ارث طبق قانون و به صورت عادلانه بین متقاضیان آن تقسیم و تعلق میگیرد. در نهایت نیز هزینه دستمزد وکیل پرداخت و پرونده به سرعت حل شده و روند قانونی خود را طی خواهد کرد.
مالیات بر ارث با کمک وکیل انحصار ورثه
پس از تقسیم اموال بین وراث، مالیاتی به عنوان مالیات بر ارث به همه دارایی منقول و غیر منقول شخص فوت شده تعلق میگیرد. این مالیات در هنگام تقسیم بندی ارث یا ماترک باقی مانده از متوفی، در چهارچوب اظهارنامه مالیاتی از سوی دولت برای ورثه ارسال و باید وراث آن را پرداخت کنند. به همین دلیل انتخاب وکیل مالیات بر ارث یا وکلای ماترک و سهم الارث در این جریان کمک و فواید زیادی دارند.
مالیات بر ارث از امور حقوقی و قانونی متداول بوده که وظیفه وکیل ارث علاوه بر تقسیم اموال، بررسی مالیات آنها و نحوه برخورد و کسر این مالیاتها طبق قوانین است. با دریافت مبالغ هزینه به وکیل مالیات بر ارث میتوان این چالش حقوقی را هم به راحتی رفع نموده و از افزایش میزان مالیات در صورت عدم پرداخت جلوگیری کرد.
مزایای استفاده از وکیل ارث
شاید این سوال مطرح شود که چرا باید ارث توسط وکیل و به صورت قانونی طبق اسناد انجام شود؟ باید بیان کرد که استفاده از وکیل ارث برای همه افرادی که با مسئله تقسیم ارث مواجه هستند مزایایی به همراه دارد. از جمله این فواید و مزایا عبارتند از:
· حل راحت و سریع مشکلات و مسائل ارث
· دریافت مشاوره در تمام مراحل تقسیم ارث
· امکان پیگیری مسائل و موانع موجود در تقسیم اموال ارثی
· تنظیم و عمل به وصیت نامه متوفا
· کاهش میزان مالیات بر ارث برای همه وارثان و کل اموال باز مانده از متوفا
· دریافت اطلاعات از وکیل ارث و رعایت قانون مربوط به ارث و میراث
· جلوگیری از ناحقی و بیعدالتی در ارثیه هر یک از موکلان
· امکان وصول و دریافت طلب با کمک وکیل ارث
یکی از مجموعههای بزرگ متشکل از وکلای ارث ماهر و با سوابق طولانی در زمینه ارث و مالیات بر اموال ارثی، مجموعه دپارتمان حقوقی معید است. بنابراین برای برخورداری از بهترین مشاوره و دریافت کمک وکیل ارثی، به راحتی میتوان با این تیم بزرگ حقوقی و با هر یک از وکلای مورد نیاز در ارتباط بود.
نحوه دریافت کمک از دپارتمان حقوقی معید
اولین موردی که دپارتمان حقوقی معید را از سایر مجامع وکیلان کشور متفاوت میکند، درک و حمایت همه جانبه وکلای دپارتمان معید از وکلای خود در سراسر کشور است. افراد در همه زمینههای حقوقی به خصوص ارث و فرایند انحصار وراثت میتوانند کمک وکیل دارای مهارت و متخصص در زمینه ارث و مالیات مربوط به آن را دریافت کنند.
وکیل ارث در مجموعه دپارتمان معید، یک وکیل پایه یک دادگستری و دارای مدارک قانونی بوده که خیال موکلان را از جنبههای مختلف آسوده میکند. همچنین امکان ارتباط حضوری و آنلاین افراد با این وکلای حقوقی فراهم شده است. از طرفی هزینههای پروندههای ارث در دپارتمان معید بسیار مناسب و با توجه به توافق و رضایت موکل یا موکلان خواهد بود.
وکلای دپارتمان معید دارای تسلط تمام و جامع بر همه قوانین ارث بوده و با مواد و تبصرههای تقسیم ارث آشنایی دارند. به همین دلیل سختترین پروندههای انحصار ورثه را با همکاری موکلین در دو تا سه ماه به صورت کاملا قانونی حل خواهند کرد.
نتیجه گیری
همه ساله در دادگاهها و دادگستریها پروندههای خانوادگی دعاوی ارث به دلیل عدم وجود وکیل متخصص و ماهر به تعداد زیادی وجود دارد. وکیل ارث با دریافت هزینه مشخص برای حل پرونده، مدارک و اسناد مختلف اموال متوفا را بررسی و آنها را به صورت کاملا منصفانه و طبق مقررات و مفاد سهم الارث، بین وراث تقسیم میکند.
اینکه هزینه وکیل برای ارث چگونه مشخص میشود؟ به مسائل مختلفی از جمله توافق بین موکل و وکیل، میزان ارث، شرایط پرونده و موارد مختلف دیگر بستگی دارد. بنابراین نمیتوان یک قیمت یا هزینه مطلق و ثابت را برای انجام امور حقوقی توسط وکیل ارث بیان کرد.
انتخاب وکیل ارث بنام و دارای پیشینه عالی در زمینه برد و موفقیت پروندههای ارث و انحصار ورثه، با همکاری و درخواست کمک از دپارتمان حقوقی معید به سرعت و با هزینه کم قابل انجام است. گروه دپارتمان حقوقی معید ابتدا مشاوره لازم را در اختیار افراد یا شرکتها قرار داده و در صورت نیاز به وکیل ارث یا مالیات بر ارث، بهترین وکلا و نیروهای مشاوران حقوقی خود را معرفی خواهد کرد.
سوالات متداول
۱) آیا به صورت مستقل و بدون دریافت وکیل ارث میتوان اموال را بین وارثان تقسیم کرد؟
انجام مستقل پروندههای حقوقی مربوط به ارث بسیار سخت، زمان بر و با هزینههای بیشتر همراه خواهد بود. از طرفی عدم آشنایی با قوانین مربوط به ارث شما را در میانه راه خسته کرده و حتی پرونده ارث را پیچیدهتر خواهد کرد. بنابراین روند تقسیم ارث را حتما با کمک وکلای پایه یک دادگستری و دارای تخصص در زمینه ارث انجام دهید.
۲) حداقل زمان برای تقسیم ارث با گرفتن وکیل متخصص ارث چه مدت خواهد بود؟
با وجود همه مدارک و در صورت رضایت و همکاری تمامی موکلان و وراث متوفا، حداقل دو ماه تا چهار ماه روند قانونی و ثبتی تقسیم ارث میباشد.
۳) آیا میتوان پرداخت هزینه وکیل ارث را به صورت اقساط یا در دو مرحله پرداخت کرد؟
هزینه وکیل ارث و حق الزحمه آن با توجه به توافق افراد با وکیل است و قانون نوشته شده ندارد. بنابراین درباره دستمزد و هزینه میتوانید با وکیل خود صحبت و به توافق برسید.