مسائل مختلفی موجب میشوند که افراد از بیان تمایلات خود ترس داشته باشند که مهمترین آنها، باورهای غلط و فرهنگ ما است. اگر این تفکرات در جامعه وجود نداشته باشد و افراد با احساس شرم و گناه نسبت به نیاز جنسی تربیت نشوند، دیگر دغدغهای برای مطرح کردن درخواست جنسی خود نخواهند داشت.
برقراری رابطه زناشویی رضایت بخش، مطمئنا یکی از روش های موثر برای افزایش عشق و راه یافتن به قلب همسر است. اما یکی از دغدغه های افراد متاهل به خصوص خانم های جوان، این است که برای برقراری رابطه جنسی چه کسی بهتر است ابتدا پیش قدم شود؟ و آیا اگر مرد یا زن همیشه شروع کننده رابطه زناشویی باشد ایرادی دارد؟ از طرفی ممکن است این سوال ایجاد شود که در صورت تمایل، زن چگونه میتواند با حفظ جذابیت برای برقراری رابطه زناشویی پیش قدم شود؟
غریزه و تمایل جنسی به همسر، در هر دو جنس زن و مرد وجود دارد. احتمال اینکه انسان سالمی وجود داشته باشد که از رابطه زناشویی با همسرش خوشش نیاید بسیار اندک است. اما طبق آمار، در همه جوامع معمولا مردها شروع کننده رابطه جنسی با همسر هستند و آن ها برای اینکار پیش قدم میشوند.
تفاوت میل جنسی در مردان و زنان غیرقابل انکار است. در بدن مردان به طور میانگین 30برابر بیشتر از زنان هورمون تستوسترون تولید میشود. تستوسترون هورمونی است که مستقیما بر تمایل برقراری رابطه جنسی تاثیرگذار است. این حقیقت به این معناست که معمولا تمایل جنسی مردان بسیار بیشتر است و به همین خاطر آن ها بیشتر برای شروع رابطه زناشویی داوطلب و پیش قدم میشوند.
چگونه خواسته های جنسی را مطرح کنید؟
۱- تفاوت ها را در نظر بگیرید
همه انسان ها با هم متفاوت هستند. ممکن است شما چیزی را بپسندید که همسرتان به آن علاقه ای نداشته باشد. بهترین کار این است که به این تفاوت ها احترام بگذارید و یکدیگر را بابت خواسته های جنسی خود مورد تمسخر قرار ندهید. قطعاً فانتزی های جنسی وجود دارند که معقول نیستند و ممکن است یک رابطه سالم را به خطر بیندازند. مسلماً این موارد را باید در خط قرمز خود قرار دهید.
۲- خجالت نکشید
یکی از مسائلی که موجب می شود زوجین درخواست جنسی خود را مطرح نکنند، خجالت کشیدن است. از خود بپرسید که چرا از همسرتان خجالت می کشید؟ مگر یکی از پایه های اساسی زندگی مشترک، برقراری رابطه جنسی نیست؟ خواسته های جنسی خود را بیان کنید و از مطرح کردن آن ها واهمه نداشته باشید. زن و شوهر محرم یکدیگر هستند و باید با هم روراست باشند.
۳- سخت نگیرید
بیان درخواست جنسی آن قدرها هم سخت نیست. چیزهایی را که در داستان ها خوانده اید یا در فیلم ها دیده اید، کنار بگذارید. کافی است قبل از برقراری رابطه جنسی کمی به سر و وضع خود برسید. با همسر خود حرف بزنید. شرایط او را در نظر بگیرید و برای برقراری رابطه پا پیش بگذارید.
۴- اعتماد به نفس داشته باشید
مهم ترین چیز در بیان درخواست جنسی داشتن اعتماد به نفس است. یادتان باشد که شما زیبا و ارزشمند هستید. بدن خود را همان گونه که هست بپذیرید و خودتان را دوست داشته باشید. برای سلامت این بدن تلاش کنید. بدن شما همان قدر که به ورزش، غذای خوب، مکمل ها، نظافت و… احتیاج دارد، به رابطه جنسی نیز نیازمند است. فردی که به خود علاقه داشته باشد، سعی می کند تمام نیازهایش را برآورده کند.
۵- نوازش های غیرجنسی را بیشتر کنید
هیچ وقت محبت های غیرجنسی را فراموش نکنید. برخی از افراد تنها زمانی همسر خود را نوازش می کنند و او را در آغوش می گیرند که قرار باشد بعد از آن رابطه جنسی برقرار کنند. این مسئله موجب می شود احساس بدی به همسرتان دست بدهد و فکر کند صرفاً وسیله ای جنسی برای برطرف کردن نیازهای شما است.
نوازش های غیرجنسی بیان خواسته ها و تمایلات جنسی را راحت تر می کند؛ زیرا همسرتان می داند که به غیر از زمان نزدیکی هم موردتوجه شما قرار می گیرد؛ بنابراین، سعی می کند در هنگام برقراری رابطه خواسته های شما را برآورده کند. پس بدون توقع جنسی، به صورت فیزیکی به همسر خود محبت کنید.
۶- فضایی رمانتیک فراهم کنید
به رابطه جنسی با دیدی رمانتیک نگاه کنید. اگر احساس می کنید که نمی توانید خواسته های خود را مطرح کنید، عجله نکنید. ابتدا فضایی عاشقانه فراهم کنید. از شریک زندگی خود تعریف کنید. ویژگی های مثبت او را مطرح کنید و به او بگویید که از چه رفتار و اخلاقیات او لذت می برید.
به عملی بپردازید که هر دو به انجام دادن آن علاقه دارید. به عنوان مثال، با هم فیلمی عاشقانه تماشا کنید، شام را بیرون از منزل میل کنید و هر از گاهی قرار عاشقانه بگذارید. وقتی فضای عاشقانه ایجاد شود، مطرح کردن خواسته های جنسی خود به خود راحت تر می شود.