کله پاچه یکی از غذاهای سنتی مرسوم در خاورمیانه است که اگر این غذا به درستی طبخ نشود بوی ضحم و بدی خواهد داشت بدین منظور باید برای پخت آن نکاتی را بدانید و آن ها را رعایت کنید.
رفع بوی کله پاچه به بهترین شکل ممکن
کله پاچه یکی از غذاهای سنتی مقوی، پرکالری اما پرچربی ایرانی است که از قدمت و احترام خاصی میان مردم برخوردار می باشد. این غذای لذیذ و خوشمزه اگر به درستی طبخ نشود دارای بوی ضحم و بدی خواهد بود. به همین دلیل برای از بین بردن بوی بد کله پاچه در این بخش نکاتی را ارائه می کنیم که با استفاده از آنها می توانید کله پاچه را در منزل به راحتی تهیه کنید.