اصلی ترین مواد طعم دهنده به ترشی ها، سبزیجات می باشند بنابراین باید برای تهیه یک ترشی خوشمزه، سبزی مخصوص آن را بشنایسید.
سبزی مناسب برای خوش طعم شدن هر نوع ترشی
از نظر خیلی از ما و شما یکی از بهترین خوردنی های دنیا، ترشی است. ایرانیان نسبت به سایر کشور ها مصرف ترشی بالایی دارند برای همین مهارت و تنوع بیشتری هم دارند.
در بخش های قبلی به فوت و فن مرتبط برای تهیه ترشی ها اشاره کردیم و در موردشان کامل توضیح دادیم و حالا نوبت به سبزی ترشی میرسد در تهیه ترشی، سبزی که در آن می ریزید بسیار مهم است پس باید نکات مرتبط به آن را نیز بدانید.
ترکیب سبزی انواع ترشی
طعم تشکیل دهنده ترشی، سبزی آن است. شوید، یکی از سبزی هایی است که همیشه در ترشی ها دیده می شود؛ علاوه بر شوید از سبزی های دیگری مثل نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان نیز در ترشی استفاده می شود؛ زیرا هر کدام از این سبزیجات طعم و عطر خاصی به ترشی می دهند و ترکیب این 7سبزی است که ترشی را به طعم ایده آلش نزدیک می کند.