احتمالا برایتان پیش آمده که برای میهمانتان ژله تهیه کرده اید و موقع مصرف با نبستن ژله مواجه شدید، بنظرتان دلیل چیست؟
در زیر دلیل نبستن ژله، نکات تهیه ژله سفت و خوشمزه را برای شما آورده ایم.
علت نبستن ژله چیست؟
- نسبت مواد مورد نیازی که برای تهیه ژله استفاده می کنید، نامناسب می باشد.
- مایع ژله را بیش از اندازه روی حرارت می گذارید.
- قالب را به شیوه اشتباه آماده می کنید.
- برای برگرداندن ژله داخل ظرف مورد نظر از شیوه صحیح استفاده نمی کنید.
حالا که متوجه شدید چرا پودر ژله نمی بندد، با رعایت راه حل های زیر میتوانید از شل شدن و نبستن ژله پیشگیری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا مراحل و روش تهیه یک ژله سفت و خوشمزه را برای شما بیان کنیم.